Allmänna Villkor

Returpolicy:

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Innan du njuter av enkel utbytes- och returpolicy måste du kontakta oss med leveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Och se till att alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, förändrade eller tvättade, med alla taggar bifogade.


Vi täcker inte fraktkostnaderna för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du kommer att ansvara för frakt- och hanteringskostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade transporter.


Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen som vi e-postar dig.


Byten:

Kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändrade eller tvättade, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.


Vi täcker inte fraktkostnaderna för utbyten, du är ansvarig för returporten och för frakt- och hanteringskostnaderna för frakt av de utbytta artiklarna tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring när du skickar objekt till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade transporter. Frakt- och hanteringsavgifter återbetalas inte.


Vänligt meddelande:

Välj noggrant din produkt och storlek. Om du vill returnera varorna på grund av ditt slarviga misstag måste du betala fraktkostnaderna.


Avbokning av beställning:

Eftersom vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt inom 3-7 timmar efter orderingång, så vi inte alltid kan avbryta en beställning efter den har lagts. Hoppas att du kan förstå i denna nyckelpunkt.


Försändelsespårning:

Om du inte fick ditt 13-siffriga spårningsnummer inom fem dagar efter att du beställt kan din e-postserver ha sett det som skräppost. I detta fall, vänligen kontakta oss för att få hjälp med att spåra order.